Žična mreža / Mreža z dvojnimi palicami

Žična mreža / Mreža z dvojnimi palicami

Mrežo z dvojnimi palicami sestavljajo navpične palice, na katere so na koncih privarjene vodoravne palice. Na pravokotnem spoju so jeklene žice med seboj točkovno privarjene, pri čemer dvojne vodoravne žice pripirajo navpične žice. Plošče, ki se uporabljajo pri gradnji ograj, so na voljo v lažji (vodoravno 2 x 6 mm in navpično 5 mm) in težji (vodoravno 2×8 mm in navpično 6 mm) izvedbi.

IZVEDBE MATERIALA

 • Vroče cinkano
 • Vroče cinkano in premazano s prahom v standardnih barvah RAL zelenega mahu (RAL 6005), antracitno zeleni (RAL 7016) – po želji so na voljo tudi druge barve RAL.

STEBRI ZA OGRAJNE SISTEME IZ MREŽ Z DVOJNIMI PALICAMI

Pri nakupu ograje, je pomembna tudi izbira stebrov, ki pašejo k ograji iz mreže. . Izbira je velika: od stebrov s prekrivno letvico do stebrov z deli za spajanje. Da bi stebre kar se da uskladili z vašimi okoliščinami in vašo ograjo iz mrež z dvojnimi palicami, so stebri na voljo v cinkani različici ali premazani s prahom, v izvedbi za betoniranje ali za pritrditev s pomočjo moznikov.

STEBRI

 • Izvedbe (iz stabilni pravokotnih cevi 60 x 40 mm): Stebri s pokrivno letvico / stebri s podnožjem iz umetnih snovi & nasprotne plošče / steber z U objemko.
 • Za vsako različico stebra je priložen potrebni material za pritrditev mrež, niso pa priloženi mozniki in vijaki za montažo na nastavek.
 • Vrste montaže: Stebri za betoniranje (stebri pribl. 500 – 600 mm daljši od višine mrež) ali stebri z nogo za montažo na podstavek (pritrditev z mozniki).
 • Vrste kotov: Kotni stebri (z dvostransko možnostjo pritrditve mrež) ali mreže z dvojnimi palicami so zavrteni v želenih kotih.
 • Izvedbe materiala: vroče cinkano, cinkano in premazano s prahom v standardnih barvah RAL zelenega mahu (RAL 6005), antracitno zeleni (RAL 7016) – po želji so na voljo tudi druge barve RAL.

VRATA ZA OGRAJNE SISTEME IZ MREŽ Z DVOJNIMI PALICAMI

Ograja iz mrež z dvojnimi palicami ne varuje zgolj zemljišča, temveč ga tudi na videz zaokroži. Naša vrata za ograjne sisteme iz mrež z dvojnimi palicami so posebej prilagojena vsaki obliki stebrov za mreže z dvojnimi palicami. Zato so tudi sodobna vrata za sisteme mrež z dvojnimi palicami perfektne višine in barvno prilagojena visokokakovostnim ograjam iz mrež z dvojnimi palicami.

SPECIFIKACIJE

 • Možnost izbire med vrati z enim krilom ali dvema
 • Vratna krila iz okvirja z jeklenim cevnim profilom (60 x 40 mm in 40 x 40 mm – glede na izvedbo) in s polnilom vrat iz mrež z dvojnimi palicami. Vratni steber statično primernih dimenzij z zaključnim pokrovom. Sosednje mreže se lahko pritrdijo na vratni steber (priključek na ograjo). Kljuka iz aluminija.
 • Izvedbe materiala: vroče cinkano, cinkano in naknadno s prahom premazano jeklo.
 • Standardne barve: Zeleni mah (RAL 6005), antracitno zelena (RAL 7016)

DODATKI ZA OGRAJNE SISTEME IZ MREŽ Z DVOJNIMI PALICAMI

NOŽNA PLOŠČA ZA OGRAJNE STEBRE – NATIKANJE

Tehnični Podatki

PRITRDITVENE SPONKE

Spojka za mrežo z dvojnimi palicami, razstavljena

Spojka za mrežo z dvojnimi palicami, merilo

 Potrebujete reference? Poglejte si reference za žična mreža
 Imate dodatna vprašanja? Uporabite našega pomočnika za povpraševanja ali se obrnite na svojo osebno kontaktno osebo