Rešetke / Pritrditveni material

Rešetke / Pritrditveni material

Rešetke / Pritrditveni material

Standardna pritrditev (dobavljiva tudi kot varnostna pritrditev): uporablja se za preprosto preprečevanje drsenja in dvigovanja rešetk.

Dvojna protrdilna sponka: za različno široka mrežna očesa in za povezovanje dveh rešetk. Tako ne more priti do nastajanja robov, čez katere bi se lahko spotaknili.

Zapiralo za nasadni ključ, zavarjeno. Za preprosto zaklepanje in odklepanje, npr. za izhod v sili. Zapiralo istočasno preprečuje, da bi nepooblaščena oseba premikala rešetke.

Zapiralo za nasadni ključ: za naknadno vgradnjo.

Pritrditev s kavlji, npr za kotne profile. Sistem za pritrditev s kavlji je prilagojen za potrebne dimenzije.

Pritrditev s kavlji za rešetke, ki ležijo na vertikalnih nosilcih s spodnjo prirobnico (npr. štirikotna cev).

Pritrditvena vzmet Koving: za lahko montiranje in demontiranje rešetk na jeklene konstrukcije. Izdelana je kot prilagodljiva vzmet in zamenjuje standardne in dvojne spojke.

Povezovalna vzmet Koving za medsebojno povezovanje rešetk: omogoča boljšo porazdelitev obremenitve dinamičnih in statičnih sil.

Varnostne verige: različnih dolžin za varovanje rešetk, ki se uporabljajo za svetlobne odprtine v kleteh.

Tečaji, ki so na primer povezani s kotnim okvirjem, za rešetke z zaskočkami. Posebna uporaba za izhode v sili v povezavi z zapiralom za nasadni ključ.

Zatiči z navojem: V podkonstrukcijo se pričvrstijo tako, da nastane hladni zvar. Rešetka se na podkonstrukcijo pričvrsti s posebej razvito zgornjo prirobnico.

 Potrebujete reference? Poglejte si reference za rešetke.
 Imate dodatna vprašanja? Uporabite našega pomočnika za povpraševanja ali se obrnite na svojo osebno kontaktno osebo