Rešetke / Ekspresne Rešetke

Rešetke / Ekspresne Rešetke

PROMETALLOVE EKSPRESNE REŠETKE

Odslej pri nas dobite tudi rešetke iz legiranega jekla po meri. Te vam dostavimo v rekordnem času od 2 do 3 tednov!

Želite železo kovati, dokler je vroče? Pravilno, saj je čas denar in ne vi ne mi si ne želimo omenjenega zapravljati. Zato se, ko nastane potreba po mrežih rešetkah, takoj lotimo dela. Vaše želje uresničimo po meri in izdelke dostavimo, ko jih potrebujete. Kajti nič ni bolj zoprno od gradbišča, na katerem so se dela ustavila. Mi stojimo za našimi besedami.

Celoletna ponudba ekspresnih mrežnih rešetk vas bo navdušila. Nismo le enkratni, temveč tudi hitri in kompetentni. V samo 9 do 13 dneh vam dostavimo vašim potrebam prilagojene mrežne rešetke po meri/prešane rešetke iz vroče cinkanega visokotrdnostnega tračnega jekla High-Solid. Z našo pomočjo vas ne rabi skrbeti za vaš časovni načrt in za izvedbo. Prvovrstni rezultati temeljijo na dobrih virih in zanesljivih dobaviteljih. Zato je ProMetall vaš prvi partner za mrežaste rešetke.

Ali so naše rešetke po meri dražje kot cenovno ugodna ponudba drugih ponudnikov? Morda so res.

Morda nismo zmeraj najbolj cenovno ugodni, smo pa zagotovo najboljši in najhitrejši. Na dolgi rok se vedno izplača graditi na kakovosti in kompetencah.

SKLADIŠČNI / DOSTAVNI / PROIZVODNI PROGRAM

PRAVI ČAS DOSTAVIMO PRAVE REŠETKE

Gradite z našimi mrežnimi rešetkami! Gradite z našimi mrežnimi rešetkami! V sodobni arhitekturi so dolgo obstojni material, ki je odporen na vremenske razmere, kmalu prepoznali kot konstruktivni in vsestranski stilski element. Danes obstaja za vsak objekt in za vsak namen prava rešetka, zaščita pred soncem ali neželenimi pogledi in fasadna obloga pa lahko pritegnejo številne poglede in postanejo zaščitni znak stavbe. Rešetke delimo na prešane, varjene prešane, iztegnejne in vstavljene rešetke. Po navadi so sestavljene iz pravokotno križajočih se ploščatih profilov iz vroče cinkanega jekla, ki so prešani ali zavarjeni.

TIPIČNA UPORABA ROBNIH PROFILOV

 • Kot pokrovi za odre, stopnice, podeste in druge odprtine.
 • V jeklenih industrijskih konstrukcijah (v elektrarnah in obratih kemične industrije): za delitev in členitev nadstropij (rešetke iz legiranega jekla, aluminija in umetnega materiala, ojačanega s steklenimi vlakni (GFK)).
 • Na prostem kot konstrukcijski element pri gradnji (še zlasti v regijah s klimatskimi ekstremi), saj dež in sneg padeta skozi njih.
 • Kot platforme na oddajalnih stolpih
 • Za prekrivanje jaškov kletnih oken (prepuščanje dnevne svetlobe)

Prometallove Prešane Rešetke

Nudimo tudi rešetke iz visokotrdnostnega tračnega jekla High-Solid oziroma tako imenovane prešane rešetke. ProMetallove kakovostne prešane rešetke iz visokotrdnostnega tračnega jekla High-Solid so v primerjavi z rešetkami iz toplo valjanega jekla St37 do 50 % bolj obremenljive, bolj odporne na napetost in bolj elastično gibljive ter se ne deformirajo. Prav v primeru posebnih obremenitev in zanimivih arhitekturnih konceptov je lahko ta proizvod prava izbira, s katero lahko namensko zgradbo praktično umetniško izpostavite.

IZVEDBE MATERIALA

 • High-Solid, visokotrdnostno tračno jeklo, vroče cinkano
 • Jeklo St37/SJ235JR, surovo in vroče cinkano
 • Legirano jeklo 1.4301 / X5CRNI 18-10 / V2A in 1.4404 / X2CRNIMO 17-2-2 / V4A luženo ali elektropolirano
 • Aluminij
 • Posebni materiali (po dogovoru)

Pregled naših prednosti:

 • Z nami gradite na podlagi avstrijske kakovosti in fleksibilnosti. Skupaj bomo vedno našli rešitev.
 • Z nami se lahko pogovorite. Naši zaposleni so izkušeni strokovnjaki in vedo vse o rešetkah.
 • Z nami izberete varnost. Delamo z visoko kakovostnim tračnim jeklom High-Solid. Ta ima do 50 odstotkov višjo obremenitveno vrednostjo kot jo imajo jekla navadne kakovosti. Po potrebi dostavimo tudi cenejše rešetke iz jekla običajne kakovosti S235JR. Na te je treba le maljo dlje počakati.
 • Z nami se boste pridružili skupini zadovoljnih strank. Naše reference in podatki so strankah, ki obsegajo več kot 1200 kolegov iz branše, govorijo o naših prvovrstnih storitvah.
Potrebujete reference? Poglejte si reference za rešetke
 Imate dodatna vprašanja? Uporabite našega pomočnika za povpraševanja ali se obrnite na svojo osebno kontaktno osebo

Naroči rešetke po meri pri ekspertih! Zdaj!

ProMetall ekspres rešetke po naročilu — Prešane rešetke iz jekla-vroče cinkano ali kemično obdelano, luženo nerjavno jeklo

NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJEPozicija 1

Polja označena z * je obvezno izpolniti!

Več informacij o ProMetall – rešetkah najdete tukaj