Nadpovprečni dizajn

Spoznajte kovino

 - Vaš slovenski partner za dostavo in kompetentno svetovanje

 

  • Pri ProMetallu kreativnost oblikuje vsakdan

    A kreativnost danes ni več dovolj

    Že dolgo časa se zavedamo, da je individualnost ključnega pomena za naš in tudi vaš uspeh.  To velja za najmanjše filtre ali elemente za zaščito pred hrupom v avtomobilski industriji, kot tudi za zaščitne rešetke strojev ali za celotno oblikovanje fasade. S kreativnostjo in individualnostjo smo uspešni tako na domačem kot tudi na tujih trgih. K temu pripomore tudi velik asortiman in pestra izbira standardnih proizvodov. Vse omenjene komponente so pripomogle k temu, da se uspešno dokazujemo tudi na mednarodnem trgu.

    Želje strank vedno uresničimo s pomočjo dobrih zamisli in jih prilagodimo posamezni situaciji. To potrjuje sedem skupin naših proizvodov: perforirana pločevina, ekspandirana pločevina, žična mreža, robni profili, mrežne rešetke, dekorativna pločevina in arhitekturno žično pletivo. Odlične ideje naših partnerjev, predvsem na področju arhitekture, uresničimo eksplicitno in z uporabo izkušenj. Tako zagotovimo, da so optične in tehnične želje naših strank optimalno in do potankosti realizirane, da se zanimivi načrti naših partnerjev natančno izvedejo in da so proizvodi individualno izdelani, optično lepi in tehnično natančni.

    Popolno izdelani proizvodi, obdelani po optimalno premišljenih načrtih, individualno prilagojeni za vsako stranko predstavljajo temeljni kamni za uspeh naših strank v obsežni panogi za obdelavo kovin.